Zangles in Den Haag bij Muziekschool Zuid 57

Zangles

Zangles in Den Haag

Ga direct naar de zangcursussen

Leer zingen bij Muziekschool Zuid57!
Je hebt de keus uit twee verschillende zangprojecten die beide bestaan uit 8 wekelijkse lessen:

Cursus zang – stemexpressie – performance

Voor iedereen die zijn of haar stem verder wil ontwikkelen. Voor mensen die nog nooit hebben gezongen en hier nieuwsgierig naar zijn, maar ook voor ervaren zangers die een opleiding achter de rug hebben en nog niet zijn uitgeleerd.

Zingen met overgave, passievol optreden en bevlogen spreken. Ik leer je jouw stem helemaal ontdekken, zodat je meer inzicht krijgt over jouw manier van geluid maken, hetgeen je vertrouwen zal vergroten.

In een serie van 8 lessen leer je zingen, spreken en performen vanuit de kracht van je eigen persoonlijkheid, waardoor het authentieke karakter van je stem hoorbaar en vooral ook voelbaar wordt.

Cursus zang – ontdek je zangtalenten

Heb jij altijd al eens willen zingen, solo of in groepsverband, maar heb je daar nooit de tijd voor genomen of dat nooit aangedurfd? Wil je dit toch nog een keer ervaren, dan is dit je kans!

In deze cursus van 8 lessen, waarin je in groepsverband de basis van samen zingen leert. Je gaat in een veilige omgeving je zangtalenten ontdekken en je ervaart hoe het is om met een groep gemotiveerde mensen samen te werken en iets mooi neer te zetten.

Programma

In het najaar en voorjaar starten er nieuwe zangcursussen. Klik op onderstaande link voor meer informatie. Inschrijving vindt plaats via de website van de Volksuniversiteit Den Haag.

Cursussen zang voor volwassenen

Ooievaarspas: 50% korting (max. € 165,- korting per kalenderjaar)

Weetjes over zingen

Lees meer over zingen op WikiPedia.